Ταλιμπάν - Αφγανιστάν: 15 Ταλιμπάν νεκροί σε επίθεση του Ισλαμικού ... : Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας.

Ταλιμπάν - Αφγανιστάν: 15 Ταλιμπάν νεκροί σε επίθεση του Ισλαμικού ... : Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας.. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. «πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν. Μετά την αποχώρηση των νατοϊκών δυνάμεων οι ταλιμπάν ανακτούν όλο και περισσότερα εδάφη στο αφγανιστάν.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. «πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν. «πριν από μερικές στιγμές, οι.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν φυλάνε τη ρωσική πρεσβεία στη Καμπούλ
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν φυλάνε τη ρωσική πρεσβεία στη Καμπούλ from www.newsit.gr
Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. «πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί

Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ.

ΗΠΑ και Ταλιμπάν υπογράφουν συμφωνία - Στο πλευρό τους ...
ΗΠΑ και Ταλιμπάν υπογράφουν συμφωνία - Στο πλευρό τους ... from www.dikaiologitika.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο). Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών.

Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. «πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν.

Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ (βιντεο). «πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής.

ΗΠΑ και Ταλιμπάν υπογράφουν συμφωνία - Free Sunday
ΗΠΑ και Ταλιμπάν υπογράφουν συμφωνία - Free Sunday from freesunday.gr
Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο). Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία!

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών.

Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Η επέλαση των ταλιμπάν σκορπά τον τρόμο. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί.